Honden- en baby -kerstkaartideeën

Iedereen kan deze foto -kerstkaart maken – zolang ze een hond en een baby hebben. En terwijl we het vakantieweekend ingaan, kijken we ernaar uit om “de kinderen” hun cadeautjes uit te pakken (ja, Burger krijgt ook wat), gorgt op goodies en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Maar voordat de festiviteiten officieel beginnen, wilden we even de tijd nemen om een fijne feestdagen tegen jullie te zeggen en onze kleine familie -kerstkaart te delen.

De bovenstaande afbeelding was de kaart die we naar onze familie en vrienden hebben gestuurd (voor het geval je het niet kunt zien, luidt de tekst: “Ik hoop dat je je wanten krijgt over alles wat je dit seizoen wilt”). Dit is de sjabloon die we via Snapfish hebben gebruikt (we hebben zojuist de PIC en de formulering van de notitie verstrekt en ze hebben 40 5 X 7 -kaarten op Matte fotopapier afgedrukt en enveloppen voor elk op de $ 25 bedacht dankzij een couponcode die we googelden rond).

Het krijgen van het schot was een beetje meer betrokken dan onze kaarten van onze voorgaande jaren (die Burger speelden als rendier, een kus-monger en een grote broer in het wachten) omdat we een hond en een baby hadden om mee te werken (alles van Burger laten daadwerkelijk zijn valluiklaper dragen om beide modellen op hun plaats te houden, was een beetje een uitdaging). Maar we hadden heel veel plezier met het kijken naar Clara om Burger te likken voor de verandering (raar, maar waar). En omdat we weten dat jullie van dingen achter de schermen houden, hier is onze “set” van schapenvieren in de Ol ’Den waar we het begin december hebben neergeschoten:
Onze favoriete video’s

Merk op dat het blok dat op de stand-in van Clara fungeert terwijl ze een luierverandering kreeg? Oh en hier is een leuk feit, Sherry heeft die boog op Clara’s hoofd gefotoseerd nadat we de foto hebben geüpload, omdat er nog geen haar is om een echte boog te knippen. Hoe dan ook, fijne feestdagen voor iedereen! Mogen uw dagen vrolijk en helder zijn- en mogen uw Chihuahuas (en andere verschillende familieleden) strak worden gehouden.

UPDATE: U kunt hier al onze favoriete vakantiedecor -vondsten bekijken – waarvan vele minder dan $ 15 zijn!

Meer berichten van Young House Love