Loxone Motion Sensor Air is draadloze PIR voor uw smart home

Oostenrijkse smart home -specialisten Loxone blijven hun draadloze assortiment modules uitbreiden met deze nieuwe bewegingssensorlucht

Het 360 ° -apparaat kan de aanwezigheid in uw huis draadloos voelen, waarbij beweging en helderheid worden gedetecteerd. Het kan worden aangedreven door een 24V DC-voeding of door batterij (maximaal 2 jaar) voor echte plaats-overal overal draadloze vrijheid.

Het levert informatie voor nuttige functies zoals alarmen, verlichting en energiebesparing, dus deze enkele eenheid kan worden gebruikt voor verschillende functies binnen een Loxone smart home -systeem, van het aantrekken van de lichten tot het activeren van een inbrekeralarm.

Bekijk de onderstaande video.

Verlichting – Lichten die onmiddellijk op verschillende tijdstippen en op verschillende helderheidsniveaus komen, volgens uw schema. Niet veel meer rommelen in het donker voor de lichtschakelaar.
Muziek – Ben je dol op een vrolijke afspeellijst om je ochtenddouche te begeleiden? Vind je het ontspannen van jazz terwijl je in het bad weken? Je smart home heeft je bedekt op het moment dat je de badkamer binnenloopt.
Alarm – Uw bewegingssensorlucht kan ook een schildwacht zijn, houden van uw huis genieten als u er niet bent. Moet een ongenoemde gast zich een weg banen, u wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht.

De Loxone Motion Sensor Air 100190 is nu beschikbaar.

loxone.com: meer van Loxone

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak