Enio Online Energy Tracking Plus Uitnodigingen voor Personal Alpha

Enio Energy Administration zijn een nieuw startend bedrijf, werken aan methoden om ons stroomverbruik te verminderen. We hebben Enio mede-oprichter, Nick Franklin, geïnterviewd over hoe het bedrijf tot stand is gekomen, wat de service biedt en waar het in de toekomst naartoe gaat. Bovendien hebben we rechtstreeks op de Enio Personal Alpha voor 20 geautomatiseerde huisbezoekers – ingecheckt en de speciale link hieronder inspecteren.

Hallo Nick, kun je ons alsjeblieft wat over je achtergrond vertellen? – Ik heb de webinnovatiebedrijven geholpen in verschillende functies, van product en buurtadministratie tot bedrijfsontwikkeling. Mijn primaire enthousiasme is voor het produceren van zowel nieuwe als disruptieve producten waar mensen enthousiast over zijn. Mijn twee mede-oprichters zijn ook van de innovatiemarkt in zowel Londen, de ene komt af van de technische kant en heeft veel ervaring met het bouwen van schaalbare weboplossingen, de andere een zakenman met een ton ervaring met het runnen van technologie Bedrijven hier en in de VS.

Dus hoe is Enio dan precies tot stand gekomen? – De drie oprichters van Enio hebben al geruime tijd een gedeelde rente voor energie -effectiviteit in het huis. Er zijn veel methoden om een ​​energie -effectief huis te bereiken, zoals wij voelen, op voorwaarde dat onze achtergronden en interesses dat we het meeste kunnen effect hebben door nieuwe technologieën te produceren die gericht zijn op het in staat stellen van mensen om te beheren, te screenen en hun energieverbruik te verminderen. Het is een algemeen gehouden beeld, evenals een waar we in geloven, dat een goed begrijpen van precies hoe u energie consumeert, nodig is om het beste precies te begrijpen hoe het verbruik te verminderen.

We zijn het daarmee eens. Dus kun je uitleggen wat precies Enio is? – Enio is een service die u helpt te screenen en de energiekosten van uw huis te verlagen. Enio schermen precies hoeveel energie u consumeert, hetzij onmiddellijk met een gekoppelde online monitor of via handboekinvoer van metermetingen. Enio gebruikt deze informatie vervolgens, in combinatie met enkele details over uw huis, om u nauwkeurig en nuttige suggesties te geven over hoe u uw huis precies efficiënter kunt maken.

Enio volgt ook de ‘complete lus’, dus elke keer dat u een fysieke wijziging aanbrengt (bijv. Upgrade uw koelkast), of gedragsaanpassing (begin met het drogen van uw kleding), volgen we de effectiviteit van elke wijziging van uw bottom line -gebruik en ook kosten. Deze gegevens voedt zich vervolgens terug in de database van Enio, zodat het systeem leert en biedt veel betere en meer precieze suggesties voor alle leden van Enio.

Klik voor versies op ware grootte

Klinkt geweldig, maar hoeveel kost de service precies? – Het is helemaal gratis, we willen dat elk huis hiervan profiteert. Het werkt echter het beste met een compatibel online scherm dat een paar quid kost, hoewel sommige energieleveranciers (E-On) deze nu gratis aan klanten verstrekken. Als u geen online scherm heeft, kunt u altijd handmatig naar uw metermetingen gaan – evenals we gaan een functie introduceren die u met intervallen e -mailt die u eraan herinnert om een ​​nieuwe lezing in te voeren (deze functie zal van het programma optioneel zijn ).

OK, dus welke hardware ondersteunt Enio voor het vastleggen van gegevens? – Momenteel ondersteunen we alleen de CurrentCost Envi (in combinatie met een gegevenskabel en een gratis Windows -softwaretoepassing die we bieden). We gaan de komende maanden ondersteuning voor veel meer gadgets toevoegen. We denken vooral aan gadgets die rechtstreeks naar internet linken via de router (zoals de nieuwe CurrentCost Bridge), waardoor de vereiste voor een pc wordt omzeild. We hebben ook een eenvoudige API die leden met coderingsvaardigheden in staat stelt om hun metermetingen onmiddellijk in te voeren met behulp van elk type systeem dat ze kiezen.

Kunnen geautomatiseerde huisbezoekers dit allemaal instellen? – Ja, u indiceert gewoon op www.enio.co.uk – Op dit moment bevinden we ons in een ‘private alpha’ fase, wat betekent dat u uw e -mailadres moet invoeren en dan moet wachten om uit te worden uitgenodigd. Dit is een tijdelijke bepaling, terwijl we elk type problemen uit het systeem werken en de service op het punt brengen dat deze is voorbereid op een massamarkt. We willen echt opmerkingen van zoveel mogelijk mensen krijgen, met name degenen die al aan dit gebied denken, zoals de bezoekers van Automated Home. Als u het systeem voor een spin wilt nemen, ga dan naar uw e -mail op onze site of probeer hieronder voor een van de 20 gratis uitnodigingen.

Bedankt, dus wat heeft de toekomst voor Enio? – Wij geloven dat Enio de toekomst heeft om een ​​oprecht effect te hebben op de energie -effectiviteit van huizen in het uitstekende Groot -Brittannië. We willen uiteindelijk de allerbeste locatie zijn om uw energie aan te pakken en advies te krijgen over hoe u uw consumptie precies kunt verminderen. We hopen een service te ontwikkelen die regelmatig wordt gebruikt door elk huis in het VK en op zijn beurt een positief effect heeft op de zakken van onze gebruikers alsNou als ieders omgeving.

Hartelijk dank voor het beantwoorden van onze zorgen Nick! – Bedankt Mark, we willen graag 20 uitnodigingen geven aan geautomatiseerde huislezer, gebruik deze link gewoon om ons een e -mail te sturen met “geautomatiseerd huis” in de onderwerpregel voor een mogelijkheid van een uitnodiging.

Enio.co.uk: koop een huidige kostenmeter voor Enio: andere energiemeters

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak