Nog een Whirlwind -weekend

Het is nog maar een week geleden dat we je hebben verteld over ons laatste wervelwindweekend en we hebben het al bekroond met een nog gekker weekendavontuur. In feite was deze zo nootachtig dat het eigenlijk zes dagen duurde, ons door tien staten bracht en veertig uur nodig had. Ja, dat heb je goed gelezen. Vier. Nul.

Wat bezat ons om aan zo’n trektocht te beginnen? Mijn neef trouwde in Dallas, TX en ik had wat reserve -vakantiedagen. En wat kunnen we zeggen, we zijn sukkels voor een goede roadtrip. Dus afgelopen donderdag vertrokken we naar het westen van Richmond die ongeveer 10 uur in de auto doorbrachten op elk van de vier poten van de reis. We namen een dag lang in Nashville om de bezienswaardigheden te zien en wat BBQ te eten met twee van onze favoriete thuisbloggers (waar we werden gezien en bijna op onze geheime ravotten in het zuidoosten). We zijn eindelijk Dallas binnengekomen voor een prachtige zondagse bruiloft voordat we nog twee dagen terug in de auto sprongen om terug te rijden naar Richmond, dit keer via Birmingham.

Onze favoriete video’s

Ja, het was veel rijden, maar het was ook erg leuk. We zijn dinsdagavond laat teruggekeerd naar Richmond en barsten gewoon uit bij het lijkt met verhalen, foto’s en video’s om met jullie te delen. Vanuit het funky hotel verbleven we met de Bowers en een snelle video-met-we-reis-met-burger video naar het prachtige doe-het-zelf bruiloftdecor van mijn neef, we kunnen nauwelijks beslissen waar we moeten beginnen. En dat is niet te vergeten de beelden die we hebben vastgelegd van onze vier tien uur durende rijdagen met dank aan onze zelfgemaakte dashboardcamera (gemaakt van een statief en wat stijlvolle witte ducttape).

Dus zoals we hier willen zeggen, houd het in de gaten. Er zijn een hele reeks huisgerelateerde berichten over onze dagen op weg om te worden geschreven. We beloven dat we aan de slag gaan zodra we stoppen met het zien van verkeersborden in onze slaap …

Meer berichten van Young House Love