household

AlertMe kondigt lagere prijzen aan plus starterskit

Innovative UK Smart Home Safety and Security System AlertMe (zie onze uitgebreide beoordeling) heeft zojuist een verminderd maandelijks abonnement aangekondigd – een daling van £ 11,99 tot £ 9,99.

Ze hebben ook de maandelijkse sms -toelage van 20 tot 50 verbeterd. Bovendien hebben ze een nieuwe £ 149 “starter” -kit gelanceerd (de vorige £ 399 -kit zal nu bekend staan ​​als de “Premium”). De starter wordt geleverd met een hub, een bewegingssensor en een keyfob, maar heeft de GPR’s en batterijback -up verwijderd om kosten te besparen.

“We hebben de waarde van het maandelijkse abonnement verbeterd, door de kosten te verlagen van £ 11,75 tot slechts £ 9,99 (inclusief btw), en door het aantal opgenomen sms -berichten van 20 tot 50 te verbeteren. Bestaande klanten zullen het verbeterde abonnement zien in hun volgende maandelijkse facturering. Alle extra teksten die verder gaan, worden vervolgens op slechts 5P geladen.

Natuurlijk krijg je nog steeds een GPRS-back-up van de breedbandlink, tweerichtingsverbinding per e-mail, volledig gratis software-upgrades als nieuwe functies verschijnen, logging van al je geschiedenisgegevens op internet, klantenondersteuning tussen 9.00 en 21.00 uur 7 dagen per week en meer .

We hebben een nieuwe kit gelanceerd op slechts £ 149 genaamd The Starter Kit. Dit is in toevoeging aan onze oorspronkelijke kit die nu de Premium -kit wordt genoemd en £ 399 kost. De starterkit bestaat uit een hub, een bewegingssensor en een keyfob en is optimaal voor iedereen die in een onroerend goed van een of twee slaapkamers woont, of zeker iedereen die gewoon aan de slag wilt met alertme tegen de laagst mogelijke prijs. Natuurlijk kan er een van het verbeteren van het aantal waarschuwingsaccessoires aan worden toegevoegd.

Afgezien van het aantal accessoires, zijn de twee andere hoofdverschillen van de Premium -kit dat de hub geen GPRS -back -up of batterijback -up bevat, wat prima is zolang je hoofdgerechten en breedbandverbinding redelijk betrouwbaar zijn; En het wordt ook verkocht op een tarief “Pay As You Go”.

Net als bij prepay mobiele telefoons wordt het geleverd met een “top -up pot”, al gevuld met 50 teksten. Daarna kost elke verzonden tekst 15p. Wanneer de pot leeg is, kan deze gemakkelijk opnieuw worden bijgevuld via creditrapport of betaalpas. Bel ons vandaag nog op 0845 200 2873 om uw starterskit vooraf te bestellen! ”

Alertme.com: onze alertme review: onze alertme podcast

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak