household

De WISPP Wi-Fi Wise Plug bestuurt apparaten van iOS evenals Android

Hier is een nieuwe Wi-Fi Managed Wise House Socket genaamd de WISPP (WiFi Wise Point Plug).

Met de REMOTE -socket van de plug -in kunt u elektrische gadgets inschakelen en uit elk type iPhone-, iPad- of Android -gadget, of u nu thuis bent of niet.

U beheert op afstand uw apparaten met behulp van de app en bekijkt hun toestand in realtime overal ter wereld met webtoegang. U kunt ook meerdere timers plannen en ze ook handmatig overschrijven. De makers zeggen …

Nadat u de gratis SmartPoint -app naar uw apparaat hebt gedownload en in uw gegevens bent gegaan, kunt u onmiddellijk beginnen met het beheren van uw apparaten zonder de normale rotzooi met uw router.

In tegenstelling tot de WEMO is er geen port forwarding of DDNS-configuratie nodig voor externe externe beherende thuis, en in tegenstelling tot de wifipLug is er ook geen accountindicatie nodig-waardoor het nog veiliger is voor mensen om te gebruiken zonder te indiceren over elk type geloofsbrieven .

De WISPP kan 10 ampère (2400 W resistieve belasting) schakelen, waardoor het kan worden ingeschakeld, evenals uit apparaten en gadgets, waaronder telefoons, camera’s, lichten, lampen, elektronische dekens, ijzers, televisies, radio’s, fans, fans, fans, fans en verwarming .

Gebruikmakend van Wi-Fi, 3G en 4G, kunnen individuen zelfs zo goed inzetten als uit gadgets uit het buitenland of tijdens het buitenland en ongeveer zonder gekoppeld te zijn aan Wi-Fi. Met de WRSPP kunnen individuen ook aftellen timers instellen om het uitschakelen van volledig geladen apparaten te routineren om te stoppen met verspilling van elektrische energie en oververhitting, identiteiten instellen en toegang op afstand tot wachtwoorden. Veel meer dan één gadget kan worden gesynchroniseerd om de WRSPP te beheren, wat aangeeft dat de minder vergeetachtige helft van een paar ervoor kan zorgen dat innovatie blijft werken zoals het hoort.

Tot 150 WISPP -pluggen kunnen op een enkele locatie worden geïnstalleerd. nu aangeboden voor minder dan £ 40.

Beschikbaar bij Amazon

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak