household

Bijgewerkte klassiekers: Zebra Stripes

Vind nieuwe opties voor prominente stijlpatronen in onze On the Internet Series, bijgewerkte klassiekers.

Het iconische uiterlijk van zowel zwart als wit is zowel grafisch als onmiddellijk herkenbaar, maar er is een verschuiving van zebrahuiden (hoewel de versie die we hieronder tonen, faux is) naar een meer grafische wandbehandeling die een ruimte omhult. De uitbundige, exotische impact is hetzelfde, hoe humaan ook.

Klassieke keuze: een faux zebrahuid is volledig in stap met de scherpe zwarte en witte kunst en meubels in deze woonkamer, ontworpen door Christine Ralphs. Een watervaltafel verdoezelt het pittige patroon niet, wat rente toevoegt aan de bleke houten vloeren, en definieert dit zitgedeelte.

Verse spin: Zebra Wallpaper in een trendy grijze colorway is de perfecte achtergrond, volgens de ontwerper van deze kamer, Richard Ouellette. Hij adviseert om het sterke patroon te scheiden van de kudde en het op een accentmuur te isoleren; De natuurlijke variaties van de strepen zijn subtieler wanneer ze vrij rondlopen met veel kamers, zoals hierboven te zien in zijn eigen appartement. “Als je het op één functiemuur zou gebruiken, zou het naar je schreeuwen”, legt Richard uit.