household

Slingbox Release Smartphone Client

De Amerikaanse versie van de Slingbox heeft nu een client voor Windows -smartphones. Hopelijk loopt de vriendenversie niet ver achter. U hebt een smartphone met 3G -mogelijkheden of een WiFi -hotspot nodig om inhoud te kunnen streamen terwijl u niet bij uw huis bent.

“Vanwege de populaire vraag breiden we de SlingPlayer ™ mobiele ervaring uit naar Windows Mobile Smartphone -apparaten. Met een navigatiegerichte gebruikersinterface, kunt u SlingPlayer Mobile voor Windows-smartphone nu genieten van uw Slingbox op smartphones zonder touch-screens en stylus.

Huidige Slingbox -eigenaren kunnen nu SlingPlayer mobiel gaan ervaren. Als u een Windows Mobile-smartphone hebt, kunt u een exemplaar van Slingplayer Mobile kopen voor een eenmalige vergoeding van $ 29,99, of profiteren van de gratis proefversie van 30 dagen.

Aanbevolen apparaten voor SlingPlayer Mobile
De volgende Windows Mobile -apparaten zijn gecontroleerd en werken met SlingPlayer Mobile ™ voor Windows -smartphone. U kunt ook merken dat andere Windows Mobile -apparaten die voldoen aan de systeemvereisten prima werken. Als uw apparaat niet wordt vermeld, geeft dit niet aan dat het niet goed werkt met SlingPlayer Mobile ™. Aanvullende aanbevolen apparaten worden continu toegevoegd.

We hebben veel enthousiasme ontvangen met betrekking tot ondersteuning voor andere mobiele platforms, zoals Palm, Rim Blackberry, Symbian, J2ME en Brew. We evalueren momenteel dergelijke mogelijkheden voor Slingplayer Mobile en zullen informatie op onze website leveren zodra beschikbaar.

Aanbevolen apparaten
O I-MATE SP5M*
O t-Mobile SDA*
O HTC Tornado Tempo*
o Motorola Q

* Ondersteund door SlingPlayer Mobile bij gebruik met Wi-Fi-verbinding ”

Slingbox -smartphoneclient

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak