household

Video: Loxone lancering draadloze retro-fit home Automation Add-ons

Het Loxone Home Automation System bestaat al omdat 2008 en deze week hebben ze een gloednieuwe draadloze toevoeging aan hun bereik gelanceerd.

Het ‘Loxone Air’ -systeem maakt gebruik van draadloze mesh-technologie (868 MHz) en bidirectionele comms voor erkenning en status.

Het systeem biedt een eenvoudigere installatie voor de retro-fit markt en zou moeten helpen om Loxone te cementeren als een aantrekkelijke keuze voor mensen die rondkijken voor een smart home-oplossing.

De systeemlancering biedt 2 producten met de garantie van veel meer in de pijplijn.

Luchtbasisverlenging

De extensie Loxone luchtbasis (linksboven) biedt de interface tussen de miniserver en de Loxone Air Wireless -apparaten. De luchtbasisverlenging verbruikt minder dan 150 MW en een enkele eenheid kan tot 128 luchtapparaten regelen, hetzij direct of door het signaal te stuiteren via het andere Mesh -netwerk van de luchtapparaten, en biedt een ideaal systeem voor eenvoudige retrofiting in een bestaande eigenschap.

Smart Socket Air

De Smart Socket Air (rechts rechts) beschikt over een 16A -relais (socket beoordeeld op 13 ampère) en stelt u in staat om uw apparaten automatisch te regelen vanuit de schema’s en logica van de miniserver, of handmatig van de Loxone -apps.

Zijn eigen elektronica verbruikt minder dan 500 MW en de ingebouwde energiemonitor verzendt verbruiksgegevens voor het apparaat dat elke 5 minuten op de miniserver is aangesloten, of als er een 5% of veel meer verandering optreedt, wordt de update onmiddellijk verzonden. De Loxone Smart Socket-lucht heeft ook een ingebouwde temperatuursensor die kan worden gebruikt om te helpen bij de verwarmingsregeling. De module is beschikbaar in 5 verschillende plug / socket -typen om een ​​enorm scala aan landen te dekken.

Gerelateerd: Loxone Miniserver Home Automation Controller
We vroegen Philipp Schuster, directeur van Loxone UK, waarom ze ervoor hebben gekozen om nog een ander eigen draadloos systeem te kiezen in plaats van een van de bestaande normen aan te nemen, vertelde hij ons …

Hoewel Loxone Air onze eigen standaard en protocol is, kunnen andere producenten er ook gebruik van maken via ons Loxone Smart Engineering Company. We waren uitgeput van beperkingen die EnOcean, Zigbee, Zwave en andere normen opleggen (geen goede beveiliging, geen handdrukken, geen firmware -update via het draadloze netwerk, enz.). Bovendien zijn er de royalty’s die u betaalt voor de technologie die wordt gebruikt in chipsets (enOcean) of royalty’s en lidmaatschapskosten voor “open” normen. Niet worden belast met royalty’s of lidmaatschapskosten impliceert dat we onze luchtproducten met veel meer functionaliteit kunnen inpakken en tegelijkertijd de prijs laag kunnen houden.

We horen op de Grapevine dat het nieuwe Loxone -systeem vrij nauw is gebaseerd op 6LowPan (IPv6 over Wireless Personal Area Networks met lage stroom) en mogelijk zelfs volledig 6Lowpan compatibel zou kunnen worden met een firmware -update zou de standaard moeten opstijgen.

De eenheden zijn nu het beste beschikbaar met de luchtbasisverlenging van £ 87 en de Smart Socket Air £ 60 (of £ 52 elk in pakketten van 3). Er is op dit moment een inleidende aanbieding (10% korting) van de Loxone -webwinkel. Bekijk de rest van de afbeeldingen en de onderstaande video’s (Engelse ondertitels).

Loxone Air Wireless Tech

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. Je kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar je inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak